T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / EVCİLER - Evciler Şehit Uzman Onbaşı Atakan Birgül Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz 11. ve 12. sınıflarında öğrenim gören öğrencilerimize YKS rehberliği yapıldı.

Mrt

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıldönümü düzenlenen bir dizi programla kutlandı.

Ara

Ekm

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı I.Yarıyıl, "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" 26 Ekim 2022 Perşembe Günü Saat: 11.00 'de okulumuz Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını arttırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Haz

Elektrik ve Elektrik Teknolojisi Bölümü Öğrencilerimiz, 2019-1-TR01-KA102-065129 Nolu Staj Projesi Kapsamında Portekiz/Braga'ya gezi düzenlediler.

Ekm

27.10.2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT: 11:00'DA ŞEHİT HÜDAYİ ÇINAR ORTAOKULU KONFERANS SALONUNDA OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

Eyl

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'21'de öğrencilerle bir araya geldi.

Ock

Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında öğrencilerimiz ile beraber 42 adet Chandler türü ceviz dikimi yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyoruz.