T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / EVCİLER - Evciler Şehit Uzman Onbaşı Atakan Birgül Çok Programlı Anadolu Lisesi

Evciler Şehit Uzman Onbaşı Atakan Birgül Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yavuz Selim Mah. İstasyon cad. No88 PK 03960
Vizyon
Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
Misyon
Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir. Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen bilime meraklı ve duyarlı, nitelikli, sevdalı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
EVCİLER İLÇESİ MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.
2KM